Gezonde ontbijt recepten

seperator

Al zolang word gezegd dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Hoe vaak heb jij dit vroeger van je moeder moeten aanhoren? 😉 Maar het ontbijt is inderdaad heel belangrijk. Door ’s ochtends te ontbijten wordt je spijsvertering op gang gebracht. Toch hoor ik nog vaak van mensen die bij mij komen dat ze het ontbijt overslaan, omdat ze daar geen zin in hebben of geen tijd voor hebben. Daarom heb ik diverse soorten gezonde ontbijt recepten, voor ieder wat wils.

Hier vind je een aantal van mijn gezonde ontbijt recepten zowel om te meal preppen, om uitgebreid te ontbijten en voor de snelle hap voor de onderweg.


vergrootglas

Ben je op zoek naar een bepaald gerecht of ingrediënt?


Geen resultaten.

Mijn dag begint door nog voor het tandenpoetsen een glas water te drinken om de hersenen te activeren. Na het klaarmaken voor de dag is het tijd voor een gezond ontbijt. Zelf eet ik altijd graag een van mijn gezonde ontbijt recepten; een vezelrijk ontbijt met daarin verwerkte groenten.

Heb je ’s ochtends geen tijd of vind je het dan nog te vroeg om te eten? Maak je gezonde ontbijtje dan de dag of avond ervoor, zodat het ’s ochtends al voor je klaar staat.