Tegenwoordig zijn veel mensen van alle leeftijden bezorgd over hun gezondheid, hoe ze eruit zien, hoe ze zich voelen, hoe ziektes te voorkomen en hoe hun levenskwaliteit is. Het is zo zonde dat de meeste mensen om ons heen geloven in het concept diëten, overmatig sporten, supplementen gebruiken en zelfs Botox injecties om af te vallen en een vitaal, gezond leven te bereiken. Terwijl als je echt een gezond leven wilt bereiken het beter is om te kiezen voor clean eating. Dit is een concept waarbij je kunstmatige ingrediënten zoals bepaalde additieven en conserveermiddelen vermijdt en natuurlijke, pure voedingsmiddelen eet.

Waarom is Clean eating zo populair?

De reden dat Clean eating populair is zal je al snel duidelijk worden bij het beantwoorden van de vraag:
Wat is Clean eating?

Clean eating is een manier van eten die jou helpt om een betere gezondheid te bereiken. Het gaat hierbij om een aantal belangrijke principes die helpen om gewicht te verliezen zonder te verhongeren. Bij Clean eating gaat het om het vasthouden aan natuurlijke producten en het vermijden van bewerkte voedingsmiddelen.

Mocht je denken dat het gaat om het beperken van wat je eet, kan ik je geruststellen en vertellen dat dit niet het geval is. Het gaat om het maken van bewuste keuzes, zodat je eten van betere kwaliteit consumeert. Dit betekent minder chemicaliën en additieven.

Veel mensen zijn met Clean eating begonnen en hebben nooit meer achterom gekeken. Jij kunt ook verandering brengen in jouw levensstijl. Hier kan je al mee beginnen door 3 stappen te volgen:

  • Drink veel water
  • Vermijd geraffineerde suikers en producten
  • Eet natuurlijke, pure voedingsmiddelen

Wil je het meeste uit je maaltijden halen?

Zo ja, gefeliciteerd! Je hebt een belangrijke stap gezet naar een gezond leven. Clean eating betekent niet dat je voeding wordt gereinigd voordat het wordt geconsumeerd. Clean eating betekent het eten van de juiste voeding in de juiste combinatie om een optimale spijsvertering te bereiken, zodat jouw lichaam maximale voedingsstoffen uit de maaltijd kan opnemen. Door snelle, gezonde snacks te eten behaal je een goed resultaat op het gebied van jouw gezondheid.

Heb je professionele ondersteuning nodig in het proces?

Natuurlijk speelt motivatie een belangrijke rol in het succes van iedereen. Daarom is het belangrijk om bij welk doel je ook in gedachten hebt een goede coach, mentor of gids te hebben die jou kan vertellen wat je wel en niet moet doen. Als je daarnaast geen of weinig steun krijgt van je familie en vrienden, maak je dan geen zorgen. Denise Krijt is er om jou te helpen. Zij is bezorgd om jouw gezondheid en biedt daarom een budget vriendelijke, gezonde levensstijl pakket aan met:

  • 4 weken Clean eating kookboeken
  • Meal prep handboek
  • Complete Eat Clean voedingslijst en boodschappen tips
  • 4 weken maaltijd planners
  • Iedere dag motiverende E-mails
  • Speciale lidmaatschap site
  • Toegang tot de besloten Facebook groep

Schrijf je nu in voor het programma en wordt ook Happy, Fit and Healthy.