fbpx

Gezond in 10 dagen Plan

Ontdek de doorbraak in jouw gezondheid en relatie met eten en ervaar wat een gezonde levensstijl voor jouw leven kan betekenen.

Welkom in jouw leeromgeving. 

In het bovenstaande menu zal iedere dag om 8.00 uur een video met opdrachten beschikbaar komen voor die desbetreffende dag.

Iedere dag een waardevolle trainingsvideo met opdracht

Wij nemen je stap voor stap mee in een reis van 10 dagen naar jouw doorbraak. Hiervoor ontvang je iedere dag een video met een duidelijke uitleg hoe jij het kan bereiken. Per dag zal het menu item tevoorschijn komen met de juiste lessen en opdrachten erin.

Het Happy, Fit and Healthy 10 dagen maaltijdplanner

Op dag 3 van de coaching start je met de maaltijdplanner die je hieronder kan vinden. Één maaltijdplanner is ingevuld met recepten uit het receptenboek, maar je kan uiteraard ook zelf een indeling maken met behulp van de lege maaltijdplanner.

Een gezonde levensstijl en een bijbehorend gezond voedingspatroon zorgen voor de lange termijn fijn. Daarom is HFH geen dieet, maar een levensstijl. Tijdens het opnemen van de trainingsvideo’s realiseerde ik mij dat ik niet alles qua voeding heb kunnen doornemen, zoals zuivel, vlees, gluten, macro’s, vitamines, mineralen en supplementen. Voor nu heb ik ervoor gezorgd dat je met behulp van de planner gevarieerd eet en de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.

Receptenboek voor de Happy, Fit and healthy in 10 dagen plan

Meerdere recepten ter inspiratie voor de maaltijdplanner van de reset week.

Toegang tot de besloten Facebook Groep

Deel je ervaringen, krijg uitdagingen en vind steun met leden die hetzelfde doel als jij hebben.

Vergeet niet om je aan te melden voor de Live Implementatie workshop. Dit is voor de finale van dit programma.

Plan en blokkeer alvast een datum in je agenda, zodat je dit belangrijke onderdeel niet mist.

© 2017-2021, Happy, Fit and Healthy | Privacybeleid & Algemene voorwaarden

>