fbpx

5 Kilo afvallen in 10 dagen mogelijk? 

Ja, start direct met het 10 dagen reset plan!

Speciaal ontworpen om jou te helpen gemakkelijk af te vallen met lekker eten!

Mocht je nog twijfelen dan leg ik je in deze video uit waarom het de meeste mensen niet lukt om af te vallen met blijvend resultaat.

Ga samen met ons de dagelijkse opdrachten en tips aan in de waardevolle trainingsvideo's waardoor ook jij expert wordt op voedingsgebied en ontdek de 4 belangrijke elementen die ervoor zorgen dat jij gezond en duurzaam kan afvallen.


Nee, wij gaan niet koolhydraat arm eten, punten tellen, pillen slikken of shakes drinken. Kortom geen dieet! Ontdek hoe je met écht gezonde voeding een verschil kan maken in hoe jij je voelt, hoe je functioneert en hoe je leeft.

Ervaar jij lichamelijke klachten als vermoeidheid, hoofdpijn, een opgezwollen buik of overgewicht?
Heb je al zoveel diëten geprobeerd waarbij het resultaat tegenvalt en/of je maar blijft jojo-en?

En wil jij nu toch echt eens dat blijvende resultaat bereiken voor een betere gezondheid en een vitaler leven?


In het online 10 dagen plan ontdek jij wat voor invloed een echte gezonde levensstijl op de rest van jouw leven kan hebben en val je gemiddeld 5 kilo af.Het 10 dagen reset plan!

Tijdelijk voor €48,50

Resultaten van onze Klanten 

Geloof niet alleen mijn verhaal

"Van obesitas naar happy fit and healthy!"

Wat ben ik blij dat Denise begonnen is met HFH!

Waarom? Omdat zij mij heeft gemotiveerd om de knop om te zetten en 35 kg te verliezen aan vet! En ik ben er van overtuigd dat ze met dit concept een groot publiek erg goed kan helpen! Niet alleen met heerlijke en gezonde recepten en tips m.b.t. voeding, maar ook zeker qua mindset en voor jezelf kiezen.


Haar passie voor voeding werkt aanstekelijk en haar recepten zijn om van te smullen! Van iedere gezonde hap kun je genieten en voor ieder doel kun je de recepten gebruiken: afvallen, gezonder worden, fitter worden en bovenal gelukkig voelen. Voor mij alledrie van toepassing waarvoor ik haar ontzettend dankbaar ben!

- Suzanne

Marie

"Van 79kg naar 75kg in 10 dagen"

"Ik moet zeggen dat ik me nog nooit zo goed heb gevoeld als nu! Met mijn wilskracht en dit programma zijn mijn leven en lijf volledig veranderd in zeer positieve zin. Mijn taille was 34 en nu is het 30, mijn gewicht vorige maand was 79kg en nu is het 71kg Jeeeeeh!!! Ik slaap sinds dit nieuwe eetpatroon veel beter en zweet een stuk minder. Mijn lichaam was hier echt aan toe."

Marie-Louise   

Meer dan 1.267 Happy, Fit and Healthy leden gingen jou voor.
Ben jij de volgende?

"Bloeddruk lager en minder medicijnen"

"Tijdens deze challenge heeft het gezonde eten mijn bloeddruk in een duikvlucht omlaag geworpen. Echt geweldig! Ik heb met mijn arts overlegd en ik mag mijn hoeveelheid medicijnen verlagen. Whoehoe! Daarnaast ben ik ook nog eens 11 kg tot nu toe afgevallen en voel ik mij een stuk energieker en ik heb bijna geen hoofdpijn meer, terwijl ik dit dagelijks had. Een dikke aanrader dus!"

Ivonne 

"Mijn onbedwingbare trek in zoetigheid en junkfood is gestopt"

"Yes! Bedankt Denise voor dit geweldige inzicht om te leren clean eten. Ik voel mij een heel nieuwe 'ik'. Ben zo blij dat ik er geen problemen mee heb om deze lifestyle voor de rest van mijn leven aan te houden! Dank u dank u!"

Roy

100%
NIET GOED
GELD TERUG

NIET goed GELD TERUG

Je Loopt Geen Enkel Risico Om Dit Te Proberen!

Jouw Tevredenheid is 100% Gegarandeerd.* Probeer de Happy, fit and healthy in 10 dagen challenge vandaag nog.


Wanneer je na 10 dagen geen nieuwe inzichten en of resultaten hebt behaald, laat het ons weten binnen 14 dagen en je krijgt een volledige terugbetaling.

Dat wil zeggen dat je alle maaltijd planningen kunt uitproberen en vervolgens nog steeds jouw geld terug kunt vragen.

Je loopt geen enkel risico.

© 2017-2021, Happy, Fit and Healthy | Privacybeleid & Algemene voorwaarden

>