fbpx

Bedankt!...  binnen 10 minuten ontvang je de recepten.

Mocht je de mail niet vinden, check dan je SPAM folder.

Bekijk onderstaande video met uniek aanbod!

Ontdek waarom het je niet eerder gelukt is om op je natuurlijke gewicht te komen en blijven,

je elke dag energiek te voelen of lekker in je vel te zitten.

Resultaten van onze Klanten 

"Van obesitas naar happy fit and healthy!"

Wat ben ik blij dat Denise begonnen is met HFH!

Waarom? Omdat zij mij heeft gemotiveerd om de knop om te zetten en 35 kg te verliezen aan vet! En ik ben er van overtuigd dat ze met dit concept een groot publiek erg goed kan helpen! Niet alleen met heerlijke en gezonde recepten en tips m.b.t. voeding, maar ook zeker qua mindset en voor jezelf kiezen.


Haar passie voor voeding werkt aanstekelijk en haar recepten zijn om van te smullen! Van iedere gezonde hap kun je genieten en voor ieder doel kun je de recepten gebruiken: afvallen, gezonder worden, fitter worden en bovenal gelukkig voelen. Voor mij alledrie van toepassing waarvoor ik haar ontzettend dankbaar ben!

Suzanne  

Bekijk hier mijn persoonlijke verhaal

Hoi, hoi! Leuk dat je op zoek bent naar een gezonde levensstijl en daarbij op mijn website terecht bent gekomen! Ik ben Denise Krijt voedingsdeskundige, orthomoleculair therapeut i.o. en oprichter van Happy, Fit and Healthy.

De afgelopen jaren heb ik enorm veel mensen geholpen om gezond te gaan leven en af te vallen. Zij zijn vrij van medicijnen en voelen zich fitter dan ooit tevoren!

Denise Krijt

© 2018-2020 Happy, Fit and Healthy

>